Veilig tanden bleken met white strips van tandenstrips.nl!

Aanbrengen whitening strips

De whitening strips van tandenstrips.nl zijn gemakkelijk aan te brengen. De aanbevolen duur van behandeling is 14 dagen, of tot dat je tevreden bent met het resultaat. Laat de strips 30 minuten tot maximaal twee uur op je tanden zitten voor een optimaal bleekresultaat.

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Open de folieverpakking


Elk wit zakje bevat een vel met twee strips. De lange is voor het bovenste rij tanden, de korte voor de onderste.

Stap 2: Strips aanbrengen


Het makkelijkste is om met de onderste strip te beginnen. De kleverige zijde van de strips moet op het gebit worden aangebracht. Plaats de strip tegen de rand van het tandvlees zodat hele tanden worden bedekt. Eventueel kun je het overtollige deel van de strip tussen de tanden doen om zo de strip nog gemakkelijker op z’n plaats te houden. Wrijf zachtjes over de tandenstrips zodat deze zijn werk op alle tanden kan doen.Stap 3: Strips van de tanden afhalen


Verwijder de strips voorzichtig van het gebit na minimaal 30 minuten en maximaal twee uur.Stap 4: Weer verder met de orde van de dag


Spoel je mond met water. Eventuele achtergebleven deeltjes whitening gel kun je met een tissue wegvegen. Wacht een half uur voordat je iets eet of iets anders dan water drinkt. Het is aan te raden om de volgende producten niet te gebruiken binnen 12 uur na het gebruik van tandenstrips: rode wijn, rode sauzen, tomaat (en producten die tomaat bevatten zoals ketchup), koffie, thee, frisdranken, cola, sprite. Gebruik eventueel een rietje om contact met het gebit zoveel mogelijk te verkomen.Blijvend een stralend witte lach?

Zoals met alle manieren van tanden bleken, zul je het bleekproces moeten herhalen om de witheid te kunnen onderhouden. Na een eerste volledige kuur van 14 dagen kun je ieder jaar een halve kuur van 7 dagen doen. Het is ook mogelijk om na de volledige kuur iedere maand een minikuur van één of twee dagen te doen om de stralend te kunnen blijven lachen. Houdt er ook rekening mee dat hetgeen je eet impact kan hebben op de kleur van je tanden. Dit heeft niks met het bleken van tanden te maken, maar met de aanslag die verschillende producten op je gebit aanbrengen.