Veilig tanden bleken met white strips van tandenstrips.nl!

Disclaimer

Tandenstrips besteedt veel aandacht aan de inhoud en aan het uiterlijk van deze website. Er wordt dan ook veel zorg besteedt aan de content die wordt weergegeven en de informatie die beschikbaar is. Voor veel informatie is Tandenstrips.nl afhankelijk van informatie die door leveranciers en producenten wordt aangeleverd. Tandenstrips.nl doet haar uiterste best om alles correct weer te geven.

Ondanks dat er grote zorg wordt besteedt aan de juistheid en de volledigheid van de inhoud van de website, kan er toch foutieve informatie voorkomen in bijvoorbeeld prijzen, productspecificaties, voorraden en overige informatie. Hierdoor kunnen misverstanden ontstaan. Tandenstrips.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden, noch verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook die hieruit voorkomt. Dit geldt ook naar externe bronnen waarnaar verwezen wordt. Tandenstrips.nl draagt ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud en zorgvuldigheid van gegevens op deze websites. Lees in geval van twijfel altijd het privacy statement van de website in kwestie.

Door de website van tandenstrips.nl te bezoeken ben je een gebruiker van de website. Het gebruik van deze website is volledig voor eigen risico van de bezoeker. Ieder bezoek en aankoop is volledig de verantwoordelijkheid van de bezoeker.

Mocht je opmerkingen hebben, met vragen zitten, of onverhoopt tegen foutieve informatie aanlopen naar aanleiding van uw bezoek aan Tandenstrips.nl, neem dan gerust contact met ons op. Ook als het de gedistribueerde producten betreft.