Veilig tanden bleken met white strips van tandenstrips.nl!

Tanden bleken volgens Europese richtlijnen

richtlijnen EU tanden blekenBen je op zoek naar een simpele manier om thuis je tanden te bleken? En wil je niet kliederen met bitjes en tubes bleekgel? Tandenstrips.nl biedt de oplossing. Sinds nu kun je je tanden eenvoudig bleken met strips. Deze whitening strips zijn gemakkelijk aan te brengen op het gebit. Een kuur van 14 dagen geeft een resultaat van twee tot drie tinten verschil!

Crest Whitestrips

In de Verenigde Staten is tanden bleken met white strips een populaire methode. De strips van bijvoorbeeld het merk Crest Whitestrips zijn echter in Nederland verboden vanwege het hoge peroxide gehalte. Conform de Europese Cosmetica richtlijnen mogen thuisbleekproducten niet meer dan 0,1% waterstofperoxide bevatten (2011/84/EU). Via de tandarts kun je wel producten die peroxide bevatten krijgen. De eerste keer zal de behandeling bij de tandarts plaatsvinden waarna je de kuur thuis kunt afmaken. Dit kan dus vrij prijzig worden.

Voordelig Tanden bleken zonder peroxide

Onze formule bevat geen peroxide en hoeft dan ook niet onder begeleiding van een tandarts gebruikt te worden. Kortom, je kunt direct bestellen en gelijk aan de slag! Je haalt de stripjes uit het folie en brengt deze op je tanden aan. Na een half uur haal je ze er af en verwijder je achtergebleven gel met een tissue. Hierna goed je mond spoelen met water. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Bij een bleekkliniek betaal je doorgaans tussen de 200 en 500 euro voor een behandeling. De kosten voor tanden bleken bij de tandarts kunnen oplopen tot 1500 euro. Vergelijk dat maar eens met de prijzen van 14 dagen tanden bleken tandenstrips!

Share this post
  , , ,