Veilig tanden bleken met white strips van tandenstrips.nl!

Webshop online!

Vanaf heden kun je op deze website voordelig tandenbleekstrips bestellen. Tanden bleken was nog nooit zo makkelijk! We kopen de strips direct in bij de fabrikant waardoor we de white strips voordelig kunnen aanbieden. Met deze site hopen we tanden bleken ook betaalbaar te maken en ervoor te zorgen dat je hiervoor niet meer naar de tandarts of een dure bleekstudio hoeft te gaan. Kortom: thuis je tanden bleken wanneer je maar wil!

Veel informatie over tanden bleken met tandenstrips

Op de pagina over aanbrengen van whitestrips kun je zien hoe handig de strips in gebruik zijn. Het is een kwestie van de strips op de tanden plakken en ze er een half uur later weer vanaf halen.

Wil je wat meer weten over het gebruik van deze manier van tanden bleken? Onder veel gestelde vragen staat veel informatie.

Naast kuren voor veertien en zeven dagen kun je ook een testsetje aanvragen. Het is niet zo dat je een witter gebit krijgt van eenmalig aanbrengen, maar met het testsetje kun je wel kijken of je het gemakkelijk vindt werken. Iets waar wij van tandenstrips.nl overigens overtuigd van zijn!

Nog niet overtuigd? Stel je vraag via het contactformulier, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share this postGeef een reactie