Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het gebruik van tandenstrips. Mocht je een vraag hebben die hier niet wordt beantwoord, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.


Tanden bleken met strips

Gewoonlijk na 5 tot 7 dagen gebruik. Bij sommige mensen kan dit echter al eerder zijn. Voor het beste resultaat kun je het beste een hele kuur van 14 dagen volgen.

Ja, maar het is beter om de strips zo min mogelijk op het tandvlees te laten komen om eventuele irritaties te voorkomen.

Je tanden moeten schoon zijn voordat je de strips aanbrengt. Echter is het beter ze niet aan te brengen gelijk na het poetsen van de tanden. Na het witten spoel je je mond met water. Verder kun je een tissue of ander doekje gebruiken om achtergebleven whitening gel van de tanden te verwijderen. Wacht minimaal een half uur met tanden poetsen na een witsessie.

Nee, dit is niet erg. Deze plekjes zijn tijdelijk en niet schadelijk. Ze zullen binnen 24 uur verdwenen zijn.

Dit is geen probleem.

De strips maken alleen het natuurlijke gebit witter. Ze hebben geen invloed op kronen, bruggen, vullingen of kunstgebit. Gebruik de strips niet op loszittende tanden, tijdelijke vullingen en beugels. Neem contact op met je tandarts bij tandheelkundige problemen.

Het is prima om na het het verwijderen van de tandenstrips te eten en te drinken. Het is wel aan te raden om even 30 minuten te wachten. Je kunt het beste de eerste 10-12 uur je even onthouden van dingen die je tanden zouden kunnen bevlekken. Probeer weg te blijven van dingen die op een wit t-shirt flinke vlekken achter zouden laten. Denk hierbij aan niet alleen aan rode wijn, rode sauzen, druivensap, thee, koffie, maar ook aan frisdranken (cola, sprite). Wil je toch wat lekkers drinken, gebruik dan een rietje.

Gevoeligheid kan voorkomen en is meestal van tijdelijke aard. Dit is niet schadelijk. Mocht de gevoeligheid aanhouden, stop dan tijdelijk met het gebruik van de strips. Als dit over is kun je de kuur weer op een lagere frequentie starten. Je kunt de strips dan bijvoorbeeld om de dag gebruiken.Bestellen

Verzending binnen Nederland is altijd gratis. De verpakkingen van hele en halve tandenbleek kuren worden ook naar de rest van de EU gratis verzonden. Voor het verzenden van een proefsetje binnen andere landen dan Nederland binnen de EU vragen we €2 verzendkosten. Op de pagina verzendkosten lees je meer over de verzendkosten.

We streven ernaar om iedere bestelling binnen twee dagen te versturen. Bezorging gaat in de meeste gevallen via brievenbuspost van PostNL. Voor meer informatie hierover kijk je op de speciale pagina over levering.