Veilig betalen

Altijd veilig betalen

Op tandenstrips.nl kun je met diverse betaalmethoden je bestelling afhandelen. Alle betaalmethoden zijn veilig en snel. Dit betekent dat je bestelling direct afgehandeld kan worden. Onderstaande betaalmethoden kunnen worden gebruikt om af te rekenen.

Ideal

Met Ideal kun je gemakkelijk via je eigen banksyteem afrekenen. In Nederland is dit het meest geaccepteerde betaalsysteem voor webshops. Tandenstrips.nl maakt gebruik van de Sisow module om veilig Ideal transacties te kunnen faciliteren.

Paypal

Als je een account hebt bij Paypal kun je ook hiermee betalen op tandenstrips.nl. Je kunt eenvoudig je eigen Paypal account gebruiken. Als je die nog niet hebt, is deze gratis aan te maken. Deze rekening koppel je aan je eigen bankrekening of creditcard. Je kunt eventueel ook naar Paypal vooruit betalen door er krediet op te zetten. Vervolgens kun je bij oa Tandenstrips.nl betalen door je e-mail adres en wachtwoord in te voeren in de laatste stap van het bestelproces. Het bedrag van de bestelling wordt vervolgens van je eigen bankrekening of creditcard afgeschreven. Dit gaat veilig en snel. Je hoeft hierdoor dus niet je bankrekening gegevens of je creditcard gegevens in te vullen.