Verzendkosten en levertijden

Verzendkosten

Voor het verzenden van de tandenstrips voor witte tanden geldt altijd gratis verzending. Dat wil zeggen, de verzendkosten van de producten wordt volledig door Tandenstrips.nl voor rekening genomen. Tijdens het bestellen zal dit ook duidelijk vermeldt staan bij de laatste stap van het afrekenproces.

Levertijden

We streven ernaar bestellingen zo snel mogelijk af te handelen. Dat wil zeggen dat bestellingen met een goedgekeurde betaling die voor 17:00 geplaatst zijn, de volgende dag nog op de post gaan. De levering wordt uitgevoerd door PostNL. Kleine bestellingen worden per brievenbuspost verstuurd.

Voor verdere precieze specificaties van hun dienstverlening verwijzen we graag door naar hun website. Veelal zal het proces niet langer duren dan twee tot drie werkdagen.

Alleen bij grote bestellingen (meer dan vier doosjes) maken we gebruik van de pakketservice van PostNL. Ook hiervoor hoef je niet te betalen. Indien PostNL een pakket thuis af kan leveren op dinsdag tot en met vrijdag, wordt de bestelling standaard bij de buren aangeboden. Indien zij ook niet thuis zijn, wordt het pakket een tweede keer thuis aangeboden. Is er dan wederom niemand aanwezig om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt er een bericht achtergelaten waarop staat waar de bestelling of te halen is. Dit dient dan wel binnen drie weken te gebeuren.

Niet vaak thuis en de tandenstrips direct bij het postagentschap bezorgen

Let op, als je minder dan vijf doosjes white strips besteld zal je pakketje per brievenbuspost verstuurd worden. Mocht je meer dan vier doosjes bestellen en niet vaak thuis zijn dan kan het handig zijn om het pakketje direct bij een postagentschap af te leveren. Mocht je dit wensen, geef dit dan als opmerking aan bij je bestelling, dan houden we hier rekening mee.